na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
Foodblog
  • 12 lžic cizrnové mouky
  • 12 lžic vody
  • 6 lžic oleje z vlašských ořechů (Bohemia olej)
  • 100 g kokosového cukru 
  • 150 g pohankové mouky špetka soli 
  • 2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátů 
  • 1 lžička vanilkového extraktu 
  • 1/4 hrnku rostlinného mléka 
  • 2 hrnky rybízu a ostružin 

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Cizrnovou mouku ušlehejte s vodou, dokud se nezpracují hrudky. Opatrně sem vlijte vlašský olej, přidejte kokosový cukr, pohankovou mouku, špetku soli, prášek do pečiva, vanilkový extrakt, mléko a zpracujte v tekutější těsto. Silikonovou nádobu naplňte vrstvou ovoce, vlijte připravené těsto a pokladťe zbytkem ovoce. Pečte v předehřáté troubě zhruba 30 minut. Nechejte zcela zchládnout a podávejte.



Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024