na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
Foodblog
  • 1 lžíce olivového oleje 
  • 1 cibule 
  • 1 stroužek česneku 
  • 1 fenykl 
  • 1 menší dýně 
  • 1 jablko 
  • 1 l vody 
  • tymián 
  • šalvěj
  • sůl, pepř 

Dýni omyjte, přepulte, vydlabejte, nakrájejte na menší kousky, stejně tak jablko. Pokapejte olivovým olejem, dochuťte solí, pepřem, tymiánem a dejte péct do předehřáté trouby na 200 stupňů na 20 minut. Na lžíci olivového oleje si dozlatova orestujte na malé kousky nakrájenou cibuli s fenyklem, na minutu sem přidejte na tenké plátky nakrájený česnek, pečenou zeleninu s jablkem, zalijte vodou a ještě asi pět minut povařte. Nakonec polévku dochuťte solí, pepřem a rozmixujte v hladký krém.



Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024