Představujeme sérii naložených výrobků pro rychlé a snadné
grilování od pana Libora Nováka z Novákova Budějckých Uzenin.
Jedná se
pečlivě vybrané části poctivého vepřového masa, které se nakládá do láku
s obsahem mořské soli a malého množství cukru bez použití jakýchkoliv éček
a zbytečné chemie. Dále je každý druh masa dochucen specifickou směsí jedno
druhového koření, bez glutamátů a dalších příměsí. Takto připravené maso stačí
pouze vložit na gril, případně do trouby, ideálně při teplotě kolem 180 stupňů
a je hotovo. Díky této přípravě masa si může být i naprostý začátečník jistý,
že dosáhne skvělého výsledku!
Přijďte si do Gruntu pro takto připravenou
Brazilskou kýtu, Pašerácké medailonky, delikátní Krkovičku nebo směs na špíz,
kterou stačí jen napíchat na špejle a hurá na gril!