na úvod

Novinky v našich farmářských prodejnách


     Zobrazit rok:



obrazek610
Objevte originální pikantní omáčky, chutney, paté a dipy, které s láskou vyrábí pod značkou Chillilla paní Linda Landová. Omáčky mají široké spektrum využití a přes léto jimi skvěle obohatíte svou zahradní grilovačku. V prodejnách Náš grunt naleznete paté ze sušených rajčat, pikantní Habanero dip, steakovou omáčku, datlové chutney s chilli a další. Během léta budete navíc moci vyhrát dárkové balíčky Chillilla – sledujte náš web a Facebook!

Seznamte se s paní Lindou a jejím příběhem 

"Rovnou se přiznám, že moje cesta k omáčkám a delikatesám byla čirá náhoda, jako ostatně řada jiných událostí v mém životě. Začala jsem sama pro sebe hledat zajímavé chuťové variace přípravou vlastních omáček ke grilování i do salátů. Přičemž jsem se snažila docílit nejen pikantních, ale i hodně ostrých chutí, které mám sama velice ráda. Výsledky experimentů jsem postupně dávala ochutnat svým přátelům a je fakt, že mně jejich pochvalné komentáře dělaly radost. Nakonec vznikly první etikety, původně ovšem myšlené jen jako vylepšení vzhledu skleniček před blížícími se vánočními svátky - což ovšem vyšlo a přátelé si hromadně objednávali dárky pro své blízké. Pak jednoho kamaráda napadlo zkusit můj výrobek nabídnout v prodejně delikates a sýrů a díky pozitivní reakci onoho obchodníka jsem zjistila, že by o mé omáčky mohl být zájem. Zbýval tedy poslední krůček - začít s opravdickou výrobou omáček a já jsem ten krok udělala. Od jara roku 2013 jsem vstoupila na trh českých delikates s vlastní značkou Chillilla. Sestavila jsem základní sortiment, sepsala receptury, sehnala dodavatele obalů, nakoupila potřebné vybavení, nechala vyrobit etikety a zařídila mnoho dalších nezbytností...Moje ručně vyráběné omáčky a delikatesy Chillila připravuji s největší pečlivostí a jen z čerstvých surovin; ovoce, zeleniny, koření, bylinek, soli, cukru a olivového oleje. Mají široké spektrum chutí - od jemné až po opravdu ostrou. Neobsahují žádná barviva, konzervanty, lepek či laktózu. Všechny omáčky využijete na jídelním stole k dochucení jídel, jsou skvělé k masu, drůbeži, rybám i přílohám. Jak ale sami zjistíte, hodí se vám často již v kuchyni - při přípravě zapékaných baget a sendvičů, přiostření omáček nebo polévek či k marinování masa.A na své si přijdou určitě vegetariáni - ať již k hummusu či kuskusu, k tofu, salátům, do polévek nebo na toasty. Je pravda, že každou skleničku omáček Chillila vyrábím sama vlastníma rukama, ale nikdy bych to vše nezvládla bez svého partnera a maminky, kteří se starají o distribuci a obchod.Věřím, že si také vy určitě najdete v mé nabídce své oblíbené omáčky a přeji vám dobrou chuť!" Linda Landová.



Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024