na úvod

Načítání obrázku. Čekejte prosím
  • 1 cuketa (pan Smotlacha)
  • 2-3 lahůdkové cibule (pan Janda – Česnek od pěstitele)
  • 2 červené papriky (pan Smotlacha)
  • koření na rožeň (Davídkovo koření)
  • 1 bylinková klobása (Uzenářství Novák)
  • 1 Rudolecká klobása (Farma a jatky Rudolec)
  • 100 g anglické slaniny vcelku (Uzenářství Novák)
  • 200 g roštěné (Farma a jatky Rudolec)

 

Všechny suroviny nakrájejte – cibulku na čtvrtky, klobásy a cuketu na kolečka, papriku na větší čtverečky, slaninu na proužky a maso na kostičky (máte-li obavu, že se dobře mezi zeleninou neopeče, můžete plátky masa předem chvíli ogrilovat, až poté nakrájet). Maso osolte a zeleninu potřete trochou oleje, poté všechny suroviny postupně napíchejte na kovové jehly nebo předem namočené špejle, posypejte trochou koření na rožeň a pomalu opékejte. Podávejte s hořčicí nebo domácími omáčkami a čerstvým chlebem.



Copyright Náš GRUNT s.r.o. 2009 – 2024