Na bylinkové máslo:
Máslo nechte změknout a utřete jej s bylinkami, česnekem a špetkou soli. Maso před grilováním vyndejte alespoň hodinu před tepelnou úpravou, krájejte je na alespoň palec široké plátky, osušte a zprudka grilujte do požadovaného stupně propečení. Pokud si nevěříte, před samotným grilováním můžete do jednoho kusu masa zapíchnout teploměr a teplotu tak snadno zkontrolujete – 50 °C „rare“, 55-60 °C středně propečený, 68 °C pro důkladně propečený biftek. Po sejmutí z grilu nechte maso ještě alespoň 10 stupňů odpočinout na teplém místě (ne však přímo na grilu), aby se šťáva v něm rovnoměrně rozložila, podávejte s kouskem bylinkového másla a kukuřičnou kaší, nebo polentu vylijte na vymazaný plech, nechte ztuhnout a před podáváním rozkrájejte a opečte na grilu.